Indicators on kjøpe brukt iphone You Should Know

Wiki Article

Vi har delt produktene våre inn i graderinger fra "Ny" til "C" avhengig av telefonens tilstand. Alle våre iPhones har full funksjon, er tilbakestilte og har ingen sprekker på forsiden eller baksiden. Majoriteten av produktene som ender opp hos oss er vanlige e-handelsreturer, det vil si fra noen som har angret på kjøpet fra en av våre partnere og dermed er helt nye!

Hvis du allerede har sendt oss enheten din, kan ikke innbyttet kanselleres. Hvis du imidlertid mottar en lavere revidert innbytteverdi etter at vi har inspisert enheten din, kan du velge å takke nei til innbyttet.

Det tok ikke lang tid fileør Apple-telefoner var mobilen “alle” ville ha, og for mange er det fortsatt kun iPhone som gjelder selv om andre mobiler med tilsvarende løsninger har kommet på markedet.

Du beholder din gamle telefon til du har mottatt din nye. Den gamle telefonen din returnerer du enkelt med returpakken du fileår tilsendt sammen med din nye telefon. Frakt og retur betaler selvfølgelig vi. Enkelt og greit.

Hvilken modell som passer greatest for deg avhenger av om du for eksempel vil ha en iPhone med godt kamera, en iPhone med 5G, en iPhone med god batterikapasitet eller en billig iPhone. Her finner du alt fra de nyeste til de mest prisgunstige modellene.

Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom eighty-100%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut. Mobiltelefonen er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som ny.

Kjøp mobil i Billigkroken vår Billigkroken er en nyhet som betyr at du kan skaffe deg en NestenNy-mobil med opptil sixty% rabatt! Perfekt for deg som er ute etter å gjøre et skikkelig varp.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Deretter tar vi prisen for mobilen med i beregningen for å kunne vurdere hvor prisgunstig den er, fileør vi gir den en plass på vår toppliste about beste iPhone. Her samler vi alle modellene som er ideal i take a look at.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt facts fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Apple er i dag ledende innen teknologi og innovasjon og er det mest verdifulle varemerket i verden. Produktserien Apple iPhone er tidenes bestselgende produkt og vinner ofte priser og Leading i forskjellige mobiltester.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Dette tilbudet er ikke tilgjengelig hvis du eller noen i familiegruppen din tidligere har fileått tre måneder eller ett år med Apple Tv set+ gratis. Tilbudet er gyldig i tre måneder fra aktivering av den kvali­fiserte enheten. Abonnementet fornyes automatisk til det kanselleres. Restriksjoner og andre vilkår gjelder.

Reservasjonen kjøpe brukt iphone er gyldig i three dager fra mottatt bestilling. Kampanjevarer må hentes samme dag som de reserveres.

Report this wiki page